Duna: Časť druhá

2DST12
Réžia:Denis Villeneuve
Hrajú:Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya, Javier Bardem
Premiéra:29. február 2024
Dĺžka:166 minút
Žáner:Scifi, Akcia, Dráma, Dobrodružný

English friendly

Réžia: Denis Villeneuve  •  Hrajú: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya, Javier Bardem, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Josh Brolin, Florence Pugh, Austin Butler

Epická sága pokračuje! Oceňovaný režisér Denis Villeneuve prichádza s ďalšou kapitolou slávneho románu Duna Franka Herberta, s medzinárodným hviezdnym obsadením. Film z dielne Warner Bros. Pictures a Legendary Pictures je veľmi očakávaným pokračovaním šesťnásobne oscarovej "Duny" z roku 2021.

Veľkofilmový epos pokračuje v adaptácii slávneho bestselleru Duna Franka Herberta s vracajúcimi sa aj novými hviezdami, medzi ktorými nechýba na Oscara nominovaný Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, na Oscara nominovaní: Josh Brolin, Austin Butler, alebo Florence Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Léa Seydoux so Stellanom Skarsgårdom, s na Oscara nominovanou Charlotte Ramplingovou a držiteľom Oscara Javierom Bardemom.

"V druhej časti sa Paul Atreides spojí s Chani a Fremenami a zároveň sa vydá na vojnový chodník pomsty proti sprisahancom, ktorí zničili jeho rodinu. Čelia voľbe medzi svojou životnou láskou a osudom známeho vesmíru a snažia sa zabrániť strašnej budúcnosti, ktorú môže predvídať len on .

Trailery

Fotogaléria

Nájdi svoj film