Titanic 3D (re-release)

3DST12
Réžia:James Cameron
Hrajú:Kathy Bates, Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Gloria Stuart, Kate Winslet
Premiéra:9. február 2023
Dĺžka:194 minút
Žáner:Romantický, Historický, Dráma, Dobrodružný

Oscarový film sa vracia na plátna kín v 3D

Hrajú: Billy Zane, Frances Fisher, Gloria Stuart, Kate Winslet, Kathy Bates, Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley  •  Réžia: James Cameron  •  Producent: James Cameron, Jon Landau, Rae Sanchini  •  Scenár: James Cameron  •  Hudba: James Horner  •  Kamera: Russell Carpenter

Bol obrovský a luxusný. Ľudia o ňom s pýchou hovorili, že je nepotopiteľný. Keď Titanic vyplával na svoju prvú plavbu, boli na jeho palube aj chudobný Jack a bohatá Rose. On vyhral lístok v pokri, ona mala prenajaté jedno z najluxusnejších apartmán. Prežili spolu najkrajšie chvíle života a sľúbili si, že sa už nikdy nerozídu - až do tej osudnej noci, keď pýcha ľudstva narazila v Severnom mori do ľadovca, ktorý Titanic neľútostne poslal ku dnu. Krásna romanca sa zmenila v zúfalý a tragický boj o záchranu.

V tomto roku uplynie už sto rokov od vtedy, čo z prístavu Southampton 10.apríla 1912 vyplávala legendárna "nepotopiteľná loď" Titanic. Pri tejto príležitosti sa režisér James Cameron rozhodol opäť uviesť do kín veľkofilm Titanic, ale tentoraz v novom kabáte. Film Titanic získal v roku 1997 celkom 11 Oscarov, vrátane toho za najlepší film. Teraz majú diváci jedinečnú príležitosť prežiť plavbu legendárneho Titanicu - "Lode snov" a drámu, ktorá sa odohrala na palube pri jeho potápaní na vlastnej koži v jedinečnom 3D.

Prevedenie Titanicu do tretieho rozmeru trvalo viac než rok a sám James Cameron, známy perfekcionista, na ňu osobne políčko po políčku dozeral. Konverzia do 3D je taká dokonalá, že divák v rade scén iba ťažko uverí, že film nebol už pôvodne nakrútený v treťom rozmere, čo rozhodne sľubuje neobyčajný divácky zážitok. Príďte si zopakovať neopakovateľný zážitok na palube Titanicu v 3D.

Trailery

Fotogaléria

Nájdi svoj film